sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kuulumisia.

Molemmat blogit ovat viettäneet hiljaiseloa allekirjoittaneen ja miehekkeen kiirellisyyden vuoksi. Aloitimme yhdessä ehkäpä elämämme suurimman projektin ja haasteen, nimittäin oman kodin rakentamisen.

Muutimme vuokra-asunnosta miehekkeen vanhempien luokse, kunnes oma kotimme valmistuu. Teemme talon pitkästä tavarasta, eli emme ottaneet talopakettia ja pyrimme tekemään mahdollisimman suuren osan työstä itse, Vanhempani sekä siskoni miehekkeensä kanssa ovat autelleet meitä aina kun omilta puuhiltaan ehtivät. Arkena töiden jälkeen meillä on kotona pari tuntia huilimista ja sitten suunnataan tontille. Iltaisin yhdeksän maita lopetellaan rakentamiset, sitten seuraavan päivän eväiden teko, pesulle ja nukkumaan. Ei siinä paljon enää jaksa blogeja päivitellä, vaikka kuvia onkin paljon ja kirjoittamisen aiheita useita.

Nyt olemme saaneet anturavalut tehtyä, ja niiden kuivumista odotellessa on nyt aikaa päivitellä tänne kuulumisia :)

En varmaankaan aloita mitään talonrakennus-blogia erikseen pitämään, kirjoittelen tänne ja lisäilen kuvia kun siltä tuntuu. Nuo perustusten teot eivät niin mieltä kiinnostavaa asiaa oikein ole, niin niistä tuskin tämän enempää kertoilen.

Rölli menossa mukana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti